Pressemelding fra Nordavind Utvikling AS


Ny daglig leder i Nordavind Utvikling

 

Et enstemmig styre i Nordavind Utvikling AS vedtok onsdag at Marit Alvig Espenes ansettes som ny daglig leder i bedriften.

Styret har gjennomført en grundig rekrutteringsprosess med flere solide søkere. Etter at tre har vært på intervju, landet styret på at Marit Alvig Espenes er den kandidaten som best kan lede bedriften videre, sier styreleder Erling Bratsberg.

Styret ser på hennes faglige og personlige egenskaper som avgjørende for en slik lederstilling. Alvig Espenes har vært ordfører i 8 år, har brei erfaring fra næringslivet og har et stort og solid nettverk langt utenfor regionens grenser.

Disse kvalitetene har vært sentrale for vurderingen styret har gjort, fortsetter styreleder Bratsberg. Marit Alvig Espenes er faglig dyktig, har vist evnen til å skape gode relasjoner og bygge tillit som vil ha stor betydning i videre utvikling av Nordavind Utvikling.

Den nye daglige lederen vil starte i jobben 1. januar 2024. Nåværende daglig leder, Ragnvald Storvoll, vil jobbe i bedriften fram til sommeren. Selv om han etter dette vil være pensjonist, vil hans kompetanse kunne brukes inn i prosjekter bedriften jobber med, fortrinnsvis FoU (forskning og utvikling) – prosjekter.

 

 

Bilde 1: Marit Alvig Espenes

Bilde 2: Styret i Nordavind Utvikling AS

Fra venstre: Terje Bertheussen, Nina J.  Nikolaisen, Erling Bratsberg ​​​(styreleder), Kine Bertheussen, Kåre Rasmussen

Del denne artikkelen på sosiale plattformer