1139 mennesker fulgte konserten til Brøstadbotn Barokk Band – helt stedsuavhengig!

Tidligere i april hadde Brøstadbotn Barokk Band konsert i Dyrøy, og invitasjonen gikk ut i hele regionen. Over 80 fremmøtte utgjorde publikum i Nordavindshagen, men det var langt flere som fikk overvare konserten. Faktisk nesten like mange som bor i hele Dyrøy! 1139 mennesker benyttet seg av tilbudet om å oppleve konserten helt stedsuavhengig ved å følge direkteoverføringen fra Salangen Nyheter

Tilsammen fikk over 1200 se konserten, et antall det knapt finnes konsertarena for i Dyrøy kommune. Salangen Nyheter kan berette at de som fulgte med stedsuavhengig kom fra Brøstadbotn, Harstad, Tromsø, Oslo, Ottawa i Canada, New York i USA og Gøteborg i Sverige. Litt av et internasjonalt publikum med andre ord!

BBB konsert

En helt stedsuavhengig konsertopplevelse! Foto: Ragnvald Storvoll og Salangen Nyheter.

Dyrøyseminarsenteret sitt nasjonale prosjekt «Stedsuavhengige arbeidsplasser» har jobbet med den stedsuavhengige tankegangen siden 2009. Å kunne jobbe stedsuavhengig er et viktig element i prosjektet, men å utvide den stedsuavhengige tankegangen til flere områder som læring, og ikke minst kultur, har opptatt oss nesten like lenge. Å kunne tilby denne konserten til hele verden har vært mulig i samarbeid med kulturetaten i Dyrøy kommune, Troms Fylkeskommune og Salangen Nyheter.