Nyt musikk fra Brøstadbotn Barock Band – fra der du er!

Kulturenheten i Dyrøy og Dyrøyseminarsenteret er stolt av å kunne melde at konserten med Brøstadbotn Barokk Band blir direkteoverført over nett, takket være et samarbeid med Salangen-Nyheter og Troms Fylkeskommune. I 2011 streamet vi verdenspremieren til det da nyetablerte bandet. I år gjør vi det igjen. Etter et opphold på nesten to år er Brøstadbotn Barokk Band samlet på nytt. Prosjektet er et samarbeid mellom Landsdelsmusikerne i Nord-Norge ved Musikk i Nordland, Kultur i Troms og Scene Finnmark, samt Forsvarets Musikkorps Nord-Norge, som allierer seg med frilansere i toppskiktet for å utfolde seg med herlige barokke verker i en uke. Turneen går til Narvik, Brøstadbotn, Tromsø og Alta er åsted for konserten som byr på Bach, Telemann og Janitsch, og Berit Norbakken Solset er solist.  Men du trenger altså ikke fortvile om du ikke befinner deg nært et av disse stedene.

Det er kulturetaten i Dyrøy kommune prosjektet «Stedsuavhengig arbeid» har gått sammen om å streame konserten fra Nordavindshagen i Brøstadbotn 18. april 2013. Dermed kan du oppleve denne musikalske godbiten fra der du er, enten det er sofaen hjemme eller i et godt vennelag.

Prosjektet «Stedsuavhengig arbeid» jobber – som navnet tilsier – med muligheter og modeller for å jobbe fra der man ønsker. Den stedsuavhengige tankegangen favner imidlertid videre, og læring og kultur er områder der den digitale infrastrukturen kan gi oss nye muligheter – som for eksempel å oppleve denne konserten selv om du ikke er fysisk til stedet. For å se konserten fra der du er, gå inn på www.salangen-nyheter.com den 18. april 2013 kl. 19.00. Vær så god og nyt!

Brøstadbotn Barokk Band