Deler erfaringer med Ibestad og Bø

Dyrøy kommune er en lærende kommune, hva betyr det? Det betyr for eksempel at vi utveksler og deler erfaringer med andre. Til uka får vi besøk av en delegasjon fra Ibestad kommune som vil høre mer om vår erfaring med Bolyst-prosjekter. Det skjer mye spennende i Ibestad, en kommune som har sin egen idéminister og som er vertskap for Tour de Andørja – hvor ideen til Arctic Race of Norway ble født – er noe for seg selv! Vår største satsing på Bolyst akkurat nå, er «Stedsuavhengige arbeidsplasser» som har bygget opp et Kompetansesenter for stedsuavhengig arbeid og drifter kontorhotellet i Brøstadbotn sentrum. Dette kan vi se på som en naturlig forlengelse av prosjektet Dyrøy 2017 som i hovedsak varte fra 2007-2011, med videreføring av en del gode tiltak i 2012 og 2013. Er du nysgjerrig på måloppnåelsen? Her er sluttrapporten som ble framlagt for ett år siden. Å være en lærende organisasjon betyr også å aktivt informere og dele informasjon. Værsågod!

Planene om kontorhotell i Bø ble først offentlig kjent med dette oppslaget i Fløtt Heim 2012, lansert i fjor sommer. Nå har de endelig kommet så langt at de kan begynne å snekre og klargjøre seg for åpning. Vi gratulerer! (Faksimile fra Sortlandsavisa)

Planene om kontorhotell i Bø ble først offentlig kjent med dette oppslaget i Fløtt Heim 2012, lansert i fjor sommer. Nå har de endelig kommet så langt at de kan begynne å snekre og klargjøre seg for åpning. Vi gratulerer! (Faksimile fra Sortlandsavisa)

Når Ibestad kommer til oss, kobler vi dem selvsagt sammen med andre gode krefter. Ingmar Wåhlberg er en ildsjel som holder til i Bø i Vesterålen, der han bygger opp sin bedrift og også et kontorhotell etter modell av Dyrøy. Vi ønsker lykke til og gleder oss til digital erfaringsutveksling mellom Dyrøy, Ibestad og Bø på mandag!