Jobbe internasjonalt fra distriktet?

I august skrev vi om Levi Jensen fra Dyrøy som valgte å kombinere ingeniørstudiet med utdanning innen språk og kultur. Levi jobber nå med internasjonalisering i familiebedriften Demas i Brøstadbotn i Dyrøy – og under årets Dyrøyseminar kan du få et innblikk i bedriften.

Demas åpner sine dører for besøkende mellom seminaret og festkvelden tirsdag, 18. september (kl. 16 – 18). Her vil du få muligheten til å lære mer om Demas, behovet deres for arbeidskraft og unges muligheter i bedriften. Både seminardeltagere og andre interesserte er hjertelig velkommen, og hvem vet – kanskje får du møte en fremtidig arbeidsgiver og Demas en fremtidig medarbeider? Ungdom fra regionen er spesielt velkomne! Levi Jensen tar imot gjestene med et innledende foredrag om virksomheten. Dagen avsluttes med en omvisning i produksjonslokalene.

Demas er leverandør av lavspente tavleprodukter til elektrobransjen, og konstruerer, bygger og dokumenterer alt fra enkle elektrotavler til fullautomatiserte systemer opp til 5000A. Hovedkontor og fabrikk ligger i Brøstadbotn, mens avdelingskontorene ligger i Harstad, St. Petersburg og på Eggemoen ved Hønefoss. Demas har høy kompetanse på rådgiving, konstruksjon og bygging av sine produkter og er spesielt sterke på kontrollsystemer. Bedriften har også en egen utviklingsavdeling som utvikler software for design av sine produkter. Demas har eksistert i snart 25 år og har et meget stabilt team.