Stedsuavhengig seminar

14.-15. november arrangerer vi et miniseminar om stedsuavhengig tankegangHva er stedsuavhengig tankegang og hvordan kan den brukes i næring, læring og kultur?

Allerede vet vi at det kommer en delegasjon fra BliLyst-prosjektet i Sør-Trøndelag, fra Storfjord i Nord-Troms, fra Laukvik i Lofoten og fra Senja Næringshage og Studiesenteret på Finnsnes. Under Vestlandsk Vidsyn på Voss traff vi flere som var interesserte i å lære mer om god tilrettelegging, og vi venter nå på tilbakemelding fra et innovativt miljø på Bømlo. Er dette noe for deg? Passer for arbeidstakere, arbeidsgivere, vertskommuner, prosjektledere m.fl.

Vi håper at Nærings- og utviklingssjef Magne Raknes i Bømlo kommune skal ta med seg en delegasjon og komme til Dyrøy 14.-15. november.

Vestlandsk Vidsyn skal bli en årlig konferanse.

Vårt konferansemagasin fra Dyrøseminaret ble delt ut på Voss - fortsatt like aktuelt.

2 replies
 1. thumbsupy
  thumbsupy says:

  Og på et stedsuavhengig seminar, så regner jeg med at man kan følge dette på en video-strøm på nett?

  • marit
   marit says:

   Vi tror det, men er ikke hundre prosent sikker. Skyldes at det store digitale senteret vårt er booket av andre denne dagen, og vi må være på et annet rom. Den typen treff vi legger opp til, er basert på dialog og erfaringsutveksling. Det er derfor ønskelig at flest mulig er fysisk til stede:) Hva tenker du, interessert?

Comments are closed.