En reisende Mac i barnehagen

Det var en gang at en rar, men pen greie, dukket opp på øverste hylle i «Slottets» garderobe i Dyrøy barnehage. En halv kule med en hals av stål, og et kjempebredt hode. Mørkt hode, hvit kropp. På tirsdag kom en tralle plutselig haltende og rullende inn, med en enda større edderkopp av stål på. (Vel, alle vet at edderkopper har åtte bein, men dette udyret hadde jo bare fire…). Når udyret og «tingen» ble gjenforent – som beauty and the beast – viste det seg at de til sammen utgjorde et nytt leketøy for både barn og voksne. Mac hadde kommet til «Slottet».

Pedagogisk leder Åshild har fått en Mac inn på avdeling "Slottet". Mon tro hva de skal bruke den til?


Her kan prinsesser og riddere vises frem til kongeriket, mens de kjemper mot flammespyttende drager eller arrangerer en gallamiddag, mens de spiser sine festlige måltider eller slapper av fra de tunge og ansvarsfulle kongelige ærender. Det er ikke utenkelig heller at vi, deres takknemlige borgere, i ny og ne får innblikk i hemmelige og viktige beslutningsprosesser, avgjørende for kongerikets frremtid, blomstring og hell.

Tenk om å kunne se våre elskede regjerende, live, og høre deres kongelige stemme som kan skape så stor glede hos oss. Tenk at vi nå endelig får høre det gullkornet som vi hittil bare har kunnet lese om i hoffsjefens rapport.

Lenge leve prinsesser og prinser! Velkommen til Mac i avdelingen!

Våre hjerteligste takk til hoffsjefen Åshild, og hele hoffet, som så de mange og mangfoldige muligheter det nye leketøyet kan by på!

Italo