Pressekonferanse i Nordavindshagen

Hege Solbakken (Sp), statssekretær i KRD.

Statssekretær Hege Solbakken (Sp) med følge besøker Dyrøy mandag 5. september. I den forbindelse avholdes en pressekonferanse i Nordavindshagen klokken 12.30.

Sist Solbakken var i Midt-Troms måtte hun svare på kritiske spørsmål om regjeringens distriktspolitikk. Solbakken holdt innlegg under småbykonferansen på Finnsnes i mai. Holdning til kommunesammenslåing, midler til kommunale næringsfond og bredbåndsutbygging var blant temaene tilhørerne var opptatt av. Vi håper Solbakken har med seg gode nyheter fra departementet og ønsker alle som har lyst, velkomne til oss i morgen. Vi serverer kulturinnslag og enkel bespisning. Media bes ta kontakt direkte med Marit eller Ragnvald for spørsmål om pressemeldingen eller bakgrunnsinformasjon.

Dyrøy kommune og Dyrøyseminarsenteret i prat med statssekretær Hege Solbakken på Finnsnes i mai.

Statssekretær Hege Solbakkens presentasjon fra konferansen.