Lambassadøren Ullrik

Ullrik er ansvarlig for markedsføring av Fårikålfestivalen i Dyrøy. Nå har han pakket kofferten og lagt ut på en ny og farefull ferd. Først til Oslo der han hilste på kongen, deretter til Rennesøy og de grønne øyene i vest. Der lovte ordfører Ommund Vareberg på tro og ære å ta godt vare på Ullrik.

Ullrik foran Utstein kloster. I området rundt klosteret gresser tusenvis av artsfrender.

Ordfører Ommund Vareberg i Rennesøy tok over ansvaret for Ullrik i midten av juni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I fjor reiste Ullrik ned langs kysten i Troms, med båt ut til Lovund og andre øyer i Nordland og helt ned til Molde jazzfestival, før han vendte nesen hjemover. Reisen foregikk ikke uten komplikasjoner og et besøk hos veterinæren var påkrevd etter hjemkomst. Ullrik har nå en trefot, en såkalt «forenklet fårelegg». Les alt om Ullrik på Fårikålfestivalens nettside.

Ullrik fikk bandasje og fårelegg hos veterinær Børre Ertzaas.

Vi håper Ullrik kommer trygt hjem og oppfordrer alle til å følge ham på Facebook (Ullrik) og på nettsiden www.farikalfestivalen.no.