Dialogmøte med Heikki Holmås

Marit, Heikki og ordfører Rolf.

Det er ikke hver dag vi får besøk av stortingsrepresentanter. Når de først dukker opp, forsøker vi å ta godt vare på dem. I dag har vi hatt et givende dialogmøte med Heikki Holmås (SV). Ordføreren og rådmannen vår var med. Holmås har fått et innblikk i både våre utfordringer og våre innovative løsningsforslag. Den stedsuavhengige tankegangen står sterkt i Dyrøy. Det betyr at vi definerer oss som like sentral som en hver annen kommune, når vi bare benytter den digitale motorveien. De potensielle gevinstene vi kan høste av bredbåndet, er mye større enn vi har trodd. Vi igangsetter prosjekter innen både skole, helse og kultur i vår kommune som kommer til å endre måten vi arbeider, lærer og erfarer på i framtida. Se opp!

Marit A. Espenes, Heikki Holmås (SV), Ragnvald Storvoll og rådmann i Dyrøy, Øystein Rørslett.