Spennende møtedager i januar

Dyrøyseminarsenteret har hektiske møtedager for tida, samtidig som vi holder mange foredrag for andre som er interessert i lokalsamfunnsutvikling. Senest i dag hadde vi besøk i Nordavindshagen av en delegasjon arbeiderpartipolitikere, både fra vår egen kommune, fra fylket og fra nasjonalt nivå, representert ved Ove Gamst, Randi Lillegård, Kari Anne Opsal, Anne Marit Bjørnflaten og Bendiks Harald Arnesen. Nylig var vi i Oslo i møte med KRD. Da fikk vi også muligheten til å besøke en av Troms sine stortingsrepresentanter, Irene Lange Nordahl (Sp), som ga oss en omvisning i Stortinget. Om vi ikke har forsøkt å gå en mil i hennes sko, har vi i alle fall prøvesittet stolen hennes. Vi testet Jens sin også. Hysj, ikke si det til noen…

Stortingsrepresentant Irene Lange Nordahl (Sp) tok imot Dyrøyseminarsenteret på Stortinget.

Ragnvald Storvoll prøvesitter stolen til Jens.